Afvoer ontstoppen Ede

Zelf uw afvoer ontstoppen? Waarom vraagt u het niet aan onze rioolvakman in Ede? U bespaart dan namelijk veel tijd en stress. Onze expert brengt al het mogelijke gereedschap om uw wc snel en schadeloos te ontstoppen. Stuit hij op ernstigere rioolproblemen? Ook dan heeft hij alle detectieapparatuur bij zich om een inspectie uit te voeren.

Afvoer ontstopping door onze expert

 • Uw vakman komt langs met een goed uitgeruste servicewagen.
 • Hij onderzoekt uw probleem verder en bepaalt welk gereedschap nodig is om uw afvoer te ontstoppen.
 • Werken er meerdere afvoeren niet? Misschien is uw hoofdleiding dan wel verstopt. Onze specialist kan dit onderzoeken.
 • De blokkade in uw afvoer wordt verwijderd met een mechanische ontstoppingsveer of met een hogedrukreiniger.
 • Vermoedt onze vakman een ernstiger probleem? Dan voert hij een inspectie uit met een rioolcamera. Uiteraard zal hij dit eerst met u overleggen.
 • Is het probleem opgelost? Dan kunt u met PIN betalen.
 • Nog vragen na de behandeling? U mag onze vakman altijd bellen voor advies.

Kosten afvoer ontstoppen Ede

We weten uit ervaring dat verstoppingen verschillende oorzaken kunnen hebben. Niet alle blokkades zijn ook even makkelijk op te lossen. Onze riooldeskundige zal de kosten bepalen op basis van de verrichte werkzaamheden en het aantal werkuren. Eventuele reparaties en inspecties worden ook in rekening gebracht. Bij het bepalen van de kosten beloven we u het volgende:

 • Geen uitvoer van onnodige werkzaamheden.
 • U weet altijd precies waar u voor betaalt.
 • Zijn er extra werkzaamheden nodig, bijvoorbeeld omdat het probleem complexer is dan gedacht? Dan zal onze specialist u op tijd inlichten.

Toch zelf uw afvoer ontstoppen? Let dan op.

Veel doe-het-zelfmethodes kunnen schade aan uw sanitair en leidingen toebrengen, zeker als ze verkeerd worden toegepast. Daarom even een paar waarschuwingen voor als u zelf aan de slag wilt gaan om uw afvoer te ontstoppen:

 1. Ontstoppingsveren kunnen uitschieten. Krassen op uw toilet of op uw designerwastafel kunnen dan het jammerlijke gevolg zijn. De veer zou ook een leiding kunnen doorboren als deze verkeerd gebruikt wordt.
 2. Chemische ontstoppingsmiddelen kunt u beter helemaal niet gebruiken. Deze zijn namelijk erg slecht voor uw leidingen en ze vervuilen het milieu. Bovendien kunnen er giftige gassen ontstaan als u ze mengt met chloor of bleek.
 3. Een andere manier bij afvoer ontstopping is door een sifon te demonteren en schoon te maken. Helaas maken onze experts vaak mee dat dit onkundig wordt gedaan. Onderdelen raken kwijt of mensen vergeten hoe de sifon weer in elkaar moet worden gezet. Is het demonteren van een sifon echt noodzakelijk, dan kunt u dit beter aan onze expert overlaten.

Onze vakman helpt u graag bij een afvoer ontstopping!

U hoeft niet langer om een riooldeskundige verlegen te zitten als u in Ede woont of werkt. Wij beschikken namelijk over zeer ervaren vaklui die met veel enthousiasme te werk gaan. Een afvoer ontstoppen kan zonder stress: bel ons voor een afspraak en onze vakman komt er zo snel mogelijk aan!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!