Riool ontstoppen Ede

Een rioolontstopping in Ede doen wij graag voor u!

Chemische ontstoppers bevatten veel agressieve bestanddelen die uw riool ernstig kunnen aantasten. Is uw riool geblokkeerd? Laat de chemicaliën dan op de plank staan en pak meteen uw telefoon. Uw riool ontstoppen kan namelijk op een veilige en milieuvriendelijke manier: daar zorgt onze riooldeskundige uit Ede wel voor!

Wanneer kan uw riool ontstopt worden?

 • U belt ons nummer.
 • U geeft door wanneer u geholpen wilt worden.
 • Onze expert plant de afspraak direct in.
 • Bij spoed kunt u altijd op iemand rekenen.
 • Onze vakmannen zijn ook in het weekend en op feestdagen beschikbaar.
 • Sterker nog: u kunt ons op elke dag van het jaar inschakelen voor een riool ontstopping!

Rioolontstopping Ede: onze expert weet hoe!

Nette woorden schieten tekort als u met de plopper slechts beetje bij beetje een blokkade kunt verwijderen. Een handjevol soda met heet water? Geen slecht idee, maar dan moet er zeker geen sprake zijn van een zware verstopping. En hoe werkt de ontstoppingsveer eigenlijk? U laat deze maar liever in uw schuur liggen…

Onze expert herkent dit soort frustraties maar al te goed. Niet voor niets heeft hij voor dit vak gekozen: om mensen zoals u te helpen! Voor elk probleem heeft hij dan ook een gepaste oplossing, met gepaste middelen uiteraard:

1. Riool ontstoppen met frees
Op de frees zit een speciale boorkop. Deze wordt zo afgesteld dat uw leidingen schoon kunnen worden geschuurd zonder dat er schade optreedt.

2. Riool ontstoppen met waterdruk
Een hogedrukreiniger wordt ingezet als er sprake is van een hardnekkige blokkade. Ook dit apparaat wordt zo afgesteld dat de krachtige waterstraal de leidingen niet kan bekrassen of doorboren. Het vuil lost op en spoelt direct met het water weg.

3. Riool ontstoppen met ontstoppingsveer
Voor diegenen die teveel vochtige doekjes hebben doorgespoeld: onze expert haalt ze er zo uit met een ontstoppingsveer! Overigens kunnen ook dikke proppen wc-papier op deze manier worden verwijderd.

Kosten riool ontstoppen Ede

Teveel betalen voor slecht werk? Daar past u voor! Gelukkig vindt u via ons altijd een betrouwbare riooldeskundige die eerlijke prijzen rekent. Transparant zijn vinden wij ook erg belangrijk: we leggen u graag precies uit waar u voor betaalt. De prijs kan wel per situatie verschillen, omdat verstoppingen niet altijd door hetzelfde worden veroorzaakt. Onze specialist neemt daarom altijd de volgende informatie door bij het bepalen van de kosten:

 • Hoe hoog woont u?
 • Waardoor is de blokkade in uw riool ontstaan?
 • Hoe hardnekkig is deze blokkade en is deze makkelijk bereikbaar?
 • Met welke gereedschappen moet de verstopping opgelost worden?
 • Hoeveel werkuren zijn nodig om uw probleem te verhelpen?
 • Is er misschien een uitgebreide inspectie nodig?

Uw riolering ontstoppen in Ede? De juiste vakman vindt u hier.

Een rioolontstopping kan makkelijk of moeilijk werk zijn, afhankelijk van de oorzaak. Onze experts zijn echter zeer goed getraind: zij weten precies wat zij moeten doen en wat daarvoor nodig is. Woont of werkt u in Ede of omgeving en wilt u een afspraak maken? Bel ons en u krijgt rechtstreeks contact met een enthousiaste specialist!

Riool ontstoppen Ede?

Wij staan 24/7 voor u klaar!