Wc ontstoppen Ede

Lukt het doorspoelen in de wc niet? Dat komt zeker ongelegen! Belangrijk is dat u de wc niet blijft doorspoelen, anders kan deze gaan overstromen. Pak liever uw telefoon en bel onze rioolvakman in Ede. Uw wc ontstoppen kan makkelijk, veilig en zonder schade als u het werk aan hem overlaat!

Wc ontstopping door loodgieter of riooldeskundige?

Ook een loodgieter kan uw wc ontstoppen, maar deze heeft niet altijd het juiste gereedschap en materialen bij zich. De watertoevoer in uw woning of bedrijf is meer zijn specialiteit. Onze riooldeskundige ontstopt iedere dag wcā€™s: het is zijn hoofdvak. Bovendien heeft hij altijd het juiste gereedschap bij zich om al uw sanitair te ontstoppen.

Hoe kan onze rioolvakman uw wc ontstoppen?

Onze vakman komt langs met een goed uitgerust busje. Hij brengt niet alleen gereedschap mee, maar ook reserveonderdelen. Dit zodat hij ook eventuele reparaties kan uitvoeren. Een wc ontstopping kan lastig zijn, maar onze deskundige geniet juist van de uitdaging! Hij kan als volgt uw wc ontstoppen:

 1. Met een frees freest hij het vuil uit uw sanitair. Het vuil lost op en wordt dan bij het doortrekken afgevoerd.
 2. Ook met waterdruk kan het vuil uit uw wc worden verwijderd. Een hogedrukreiniger wordt meestal ingezet bij hardnekkige verstoppingen.
 3. Een ontstoppingsveer is handig als men kluwen wc-papier of schoonmaakdoekjes uit de wc moet verwijderen.
Onze specialist kiest altijd zelf welk gereedschap het beste werkt. Blijkt de verstopping door iets anders veroorzaakt te worden, bijvoorbeeld door een rioolprobleem als wortelgroei of een gescheurde leiding? Dan heeft onze vakman ook al het nodige bij zich om een inspectie uit te voeren.

Kosten wc ontstoppen Ede

De ene keer is een wc zo ontstopt. De andere keer duurt het wat langer. Dat heeft alles te maken met wat de verstopping veroorzaakt. Onze vakman maakt daarom altijd een prijs op maat. De kosten wordt bepaald aan de hand van de volgende kwesties:

 • Wat veroorzaakt de blokkade in uw wc?
 • Hoe hardnekkig is deze blokkade, i.v.m. tijd?
 • Hoe diep zit de blokkade eigenlijk?
 • Is een uitgebreide inspectie noodzakelijk?
 • Met welk gereedschap kan de blokkade het snelst verwijderd worden?
 • Hoeveel werkuren zijn nodig om de klus te klaren?

Extra tips voor een goed werkende wc

Niet alle verstoppingen zijn te voorkomen, maar u doet er altijd goed aan om uw wc te blijven onderhouden. Onze experts hebben daarom wat tips voor u:

 1. Giet nooit vetresten in uw wc. Deze veroorzaken zeer ernstige verstoppingen.
 2. Gebruik een oplossing van soda en warm water om de afvoer van uw wc op te schonen. Doe dit eens per maand.
 3. Bij lichte verstoppingen kan een beetje afwasmiddel helpen. Doe wat kneepjes in de wc en giet er dan wat heet water achterna.

Wc ontstopping met spoed? Wij doen het!

Als u op zoek bent naar een rioolvakman uit Ede, dan zit u hier goed. Al onze vakmannen leveren kwalitatief werk voor een eerlijke prijs. Geen verrassingen achteraf: wij leggen u altijd uit wat we doen en waarom. Zo houdt u de kosten in de hand. Wilt u een afspraak maken? Heeft u nog vragen over onze dienst? Bel ons en u spreekt rechtstreeks met onze riooldeskundige.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!