Afvoer ontstoppen regio Ede

Een afvoer ontstoppen klinkt makkelijker dan het is. Zeker als er sprake is van een zeer hardnekkige verstopping. Ontstoppingsbedrijf Ede krijgt dagelijks telefoontjes van geblokkeerde afvoeren in toiletruimtes, keuken en badkamers. Tot nog toe hebben onze vakmannen alle voorkomende rioolproblemen opgelost, dus waarom zouden wij dat niet voor u doen? Informatie over onze werkwijze en de kosten vindt u alvast hier. Spreken wij u straks?

Werkwijze afvoer ontstopping 

 1. U maakt een afspraak met onze ervaren rioolvakman voor Ede.
 2. Onze specialist start direct met afvoer ontstopping.
 3. Vermoedt de expert iets ernstigers? Hij stelt een rioolinspectie voor.
 4. De meeste afvoeren worden ontstopt met een veer, frees of hogedrukreiniger.
 5. Is uw afvoer weer schoon? Uw vakman geeft u nog extra adviezen.

Wanneer is een rioolinspectie nodig?

U spoelt te veel resten door en de afvoer raakt verstopt. De expert van Ontstoppingsbedrijf Ede lost dit meestal binnen een uur op. Maar wat als de verstopping is veroorzaakt door een ernstiger probleem, zoals een leidingbreuk? Om dit te achterhalen is rioolinspectie met een camera of rookgenerator nodig. Dit kost wat extra, maar u krijgt helderheid over de staat van uw riolering. Onze expert zorgt ook voor een uitgebreide rapportage, als u dit wenst.

Afvoer verstopt? Top 5 mogelijke oorzaken

Hoe raakt een afvoer in uw woning of bedrijf verstopt? Verschillende oorzaken zijn mogelijk. Misschien herkent u de oorzaak van uw probleem zelfs in de volgende top 5. Is het u niet duidelijk? Dat geeft niets. Ontstoppingsbedrijf Ede zoekt het graag voor u uit voor wij met een definitieve oplossing komen.

 1. U heeft te veel resten door een afvoer gespoeld.
 2. U heeft schadelijke resten door een afvoer gespoeld (verf of andere chemicaliën).
 3. Een absorberend product is door de afvoer gespoeld (tampons of maandverband).
 4. Er is iets mis met de beluchting van uw riolering.
 5. Ergens in uw riolering is een leidingbreuk ontstaan.

Welke afvoer is verstopt? Ontstoppingsbedrijf Ede lost het op!

Uw badkamer staat blank. In de keuken stapelt de vaat zich torenhoog op. Aan de deur van uw toiletruimte hangt al enige tijd het bordje ‘buiten dienst’. Stress? Dat voelt u zeker. Het huishouden in uw woning of bedrijf staat namelijk al enige tijd stil. Goed dat u er bent, want Ontstoppingsbedrijf Ede lost verstoppingen op in al deze afvoeren:

 • toilet
 • wastafel
 • douche
 • bad
 • gootsteen
 • dakgoot en regenpijp (hemelwaterafvoer)

Staat uw droger, wasmachine of vaatwasser (ook) stil? Soms komt dit door een technisch probleem. In andere gevallen is er sprake van een verstopping door vuile resten (in de afvoer of in een slang) en komt de rioolspecialist van Ontstoppingsbedrijf Ede dit oplossen. 

Hulp voor de hele regio Ede

Een verstopte afvoer in een woning of bedrijf in Ede: daar komen onze vakmannen iedere dag hun bed voor uit. Maar wist u dat Ontstoppingsbedrijf Ede ook hulp biedt in Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Dieren? U hoeft ons maar te bellen en onze professional belt zo snel mogelijk aan. Hij staat 24 uur per dag klaar, ook in de avonduren en in het weekend. U weet immers nooit wanneer een spoedgeval optreedt...

Kosten afvoer ontstopping Ede

Een verstopte afvoer in uw toiletruimte, keuken of badkamer baart u al genoeg zorgen. U wilt dan niet ook geconfronteerd worden met een absurde prijs voor een professionele oplossing. Gelukkig staat Ontstoppingsbedrijf Ede voor een klantvriendelijke en eerlijke service. Onze vakman stelt een altijd een heldere prijs voor u op aan de hand van de volgende vragen:

 1. Hoeveel werkuren zijn nodig voor de oplossing?
 2. Welk gereedschap is nodig voor het ontstoppen van de afvoer?
 3. Is uitgebreide inspectie nodig?
 4. Komen reparaties aan bod?
 5. Is het probleem ingewikkelder en is dan meer mankracht nodig?

Zodra onze rioolvakman een duidelijk beeld heeft van de oorzaak en de gevolgen van uw probleem, stelt hij een oplossing voor. Gaat u akkoord met zijn plan, inclusief de prijs, dan gaat hij zo snel mogelijk aan de slag. Meer weten over de kosten of meteen een afspraak regelen? Op Ontstoppingsbedrijf Ede kunt u rekenen!

Verstopte afvoer voorkomen?

U wilt dat al afvoeren zo lang mogelijk goed werken. Goed onderhoud is hierbij echter wel de sleutel. Maar wat kunt u concreet doen? Ontstoppingsdienst ede biedt u vijf tips die alles te maken hebben met een milieuvriendelijke behandeling van uw afvoeren. Misschien kent u een aantal van deze tips al, maar het is altijd goed om ze nog even door te nemen.

 1. Reinig uw afvoeren maandelijks met een mix van soda en heet water.
 2. Dreigende afvoer verstopping? Gebruik eens soda met azijn.
 3. Gebruik geen chemische ontstoppers. Ze zijn slecht voor leidingen en het milieu. 
 4. Spoel oude medicijnen niet door. Breng ze terug naar de apotheek.
 5. Onze vakman biedt preventieve reinigingen. Vraag hem naar de mogelijkheden! 

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!