Gootsteen verstopt in Ede of omgeving?

Dagelijks gebruikt u uw gootsteen. Om ingrediënten te wassen of de vaat te doen. Raakt de gootsteen verstopt, dan houdt het gemak op en beginnen de zorgen. Wie belt u voor een gedegen gootsteen ontstopping? Ontstoppingsbedrijf Ede natuurlijk. Onze vakmannen leveren professioneel werk voor een eerlijke en heldere prijs. U wilt meer weten? Hier staat alle informatie over onze werkwijze en de kosten. Ook vindt u hier nuttige tips.

Onze werkwijze gootsteen ontstopping

 1. U belt Ontstoppingsbedrijf Ede voor een verstopte gootsteen.
 2. De vakman komt aan en ontstopt onmiddellijk uw gootsteen.
 3. Is er iets anders aan de hand? De vakman stelt dan een rioolinspectie voor.
 4. Niets ernstigs? Met een frees, veer of hogedrukreiniger wordt uw gootsteen ontstopt.
 5. Na het ontstoppen van uw gootsteen krijgt u adviezen uw vakman. 

Kunt u zelf uw gootsteen ontstoppen? 5 tips

U merkt dat het water in uw gootsteen niet meer doorloopt. Mogelijk hoort u zelfs borrelend geluid of u ruikt een nare rioollucht. Op dat moment pakt u misschien nog niet uw telefoon om Ontstoppingsbedrijf Ede te bellen. Liever gebruikt u eerst even wat doe-het-zelf middelen voor een oplossing. Dit lukt misschien, als u één van de volgende vijf tips toepast:

 1. Ontstop uw gootsteen met een rubberen ontstopper. 
 2. Meng soda met heet water. Giet dit in uw gootsteen en wacht een paar uur.
 3. Maak de sifon los en maak deze goed schoon. Plaats deze wel goed terug.
 4. Gebruik in geen geval chemische middelen. Deze zijn slecht voor uw leidingen.
 5. Giet geen olie in de gootsteen om resten los te maken! Olie of vet hardt uit en er ontstaat een nog grotere verstopping.

Ontstoppingsdienst Ede ontstopt méér dan gootstenen!

Een slecht werkende gootsteen is al vervelend genoeg. Maar wat als een andere afvoer dienst weigert, of zelfs meerdere afvoeren geen water meer doorlaten? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Ede ontstoppen meer dan alleen gootstenen. U kunt ons namelijk ook bellen voor ontstopping van uw:

 • toilet
 • wasbak
 • bad
 • douche
 • hemelwaterafvoer (dakgoot en regenpijp)

Uw toiletruimte, keuken of badkamer ontstoppen kan relatief snel, mits de verstopping niet al te hardnekkig is. Er moet ook geen sprake zijn van een rioolbreuk, want dat brengt uiteraard meer werkzaamheden met zich mee. Alvast bellen voor een afspraak? De rioolspecialist van Ontstoppingsbedrijf Ede staat al voor u klaar.

Ook in Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Dieren

Een gootsteen raakt verstopt in Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Dieren. Is Ontstoppingsdienst Ede dan ook bereikbaar voor een afspraak? Absoluut. Onze rioolexperts bezoeken namelijk niet alleen Ede, maar heel Gelderland. Zelfs als u in het kleinste dorpje woont, krijgt u hulp van een lokale vakman. Dat is niet alleen een prettig idee, maar het scheelt ook voorrijkosten. 

Kosten gootsteen ontstopping Ede

Wat kost het ontstoppen van een gootsteen in Ede of omgeving? De rioolexpert van Ontstoppingsbedrijf Ede maakt voor elke klant een offerte op maat. Een prijsopgave vooraf ontvangen is ook mogelijk, maar houd er rekening mee dat die prijs mogelijk verandert als blijkt dat er meer of andere werkzaamheden nodig zijn. Hoe de exacte prijs wordt vastgesteld? De volgende punten wegen mee:

 1. Het aantal werkuren van onze vakman
 2. De materialen die nodig zijn voor ontstopping van uw gootsteen
 3. Eventueel: rioolinspectie (bij vermoeden van iets ernstigers)
 4. Eventueel: reparaties (bijv. bij een kapotte leiding)
 5. Zo mogelijk: de inzet van extra werkkrachten

Hoe ingewikkelder het probleem, hoe meer werkzaamheden nodig zijn. Dit betekent vaak ook hogere kosten. De rioolexpert van Ontstoppingsbedrijf Ede doet echter niets zonder uw toestemming. U krijgt altijd een uitgebreide uitleg vooraf, mét een duidelijk prijsvoorstel. Meer weten over de kosten en meteen uw afspraak regelen? Bel ons vandaag nog.

Verstopte gootsteen voorkomen?

Een eerste of zelfs tweede verstopping in uw gootsteen: u moet er niet aan denken. Des te beter is het als u dit weet te voorkomen. Heeft u hier tips voor nodig? Ontstoppingsdienst Ede biedt u er maar liefst vijf aan. En heeft u straks, ondanks uw eigen goede zorgen, toch onze hulp nodig? onze experts zijn zeven dagen per week beschikbaar. 24 uur lang.

 1. Plaats een zeefje in uw gootsteen.
 2. Veeg haren altijd tijdig uit de gootsteen. 
 3. Los zeepresten goed op door de gootsteen na te spoelen met warm water.
 4. Maak uw gootsteen maandelijks schoon met soda en heet water.
 5. Giet geen chemische middelen in uw gootsteen. Ze zijn slecht voor het milieu en voor uw leidingen.

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!