WC ontstoppen omgeving Ede

Bij een verstopte wc wilt u niet te lang wachten op een oplossing. Zeker als er maar één wc aanwezig is in uw woning of bedrijf. Mogelijk heeft u zelfs alles al geprobeerd om de wc te ontstoppen en heeft dit niets opgeleverd. Ontstoppingsdienst Ede staat al voor u klaar! Wij sturen de allerbeste rioolvakman uit de regio. Uw wc ontstoppen zonder schade? Dat doet hij elke dag. Interesse? Hier staat informatie over onze werkwijze en de kosten. 

Wc ontstoppen Ede - Onze werkwijze

 1. Onze rioolvakman begint direct met wc ontstoppen.
 2. Met een ontstoppingsveer, frees of hogedrukspuit lost het probleem zich op.
 3. Vermoedt onze expert iets ernstigers dan een verstopping? Een rioolinspectie met camera of rookgenerator biedt extra duidelijkheid.
 4. Is de wc ontstopt? U kunt er meteen gebruik van maken.
 5. Nieuwe wc verstopping voorkomen? Onze vakman biedt u nog advies.

Gevolgen van een WC verstopping

Als er iets onbestemds in het toilet belandt, dan heeft dat vroeg of laat gevolgen voor de werking van uw riolering. Misschien heeft u dit al gemerkt. Anders kunt u deze aanwijzingen als waarschuwingen beschouwen:

 1. De wc spoelt niet door.
 2. De wc spoelt niet goed door,
 3. Het water komt omhoog in de wc. Met veel pech overstroomt het geheel.

Een verstopping in de wc kan ook leiden tot:

 1. Verstoring van de waterzuivering.
 2. Ernstige verstoppingen dieper in uw riolering. Komt een voorwerp dieper te liggen, dan moet de vakman misschien toch hak- en breekwerk verrichten om deze te verwijderen.

Wat biedt Ontstoppingsdienst Ede nog meer?

Ontstoppingsdienst Ede ontstopt dagelijks wc’s, maar u schakelt ons ook in voor ontstopping van andere afvoeren. Een contract afsluiten voor periodieke inspectie en onderhoud is zelfs mogelijk. Ideaal, voor als uw woning of bedrijf in Ede nog een oude riolering heeft. Maar waar u ook voor kiest: onze specialisten zorgen altijd voor een optimale werking van uw:

 • toilet
 • wastafel
 • bad
 • douche
 • gootsteen
 • hemelwaterafvoer (dakgoot en regenpijp)

Ontstoppingsdienst Ede: voor hulp in heel Gelderland

U hoeft niet per se in Ede te wonen of te werken om hulp te vragen aan Ontstoppingsdienst Ede. Onze vakmannen bezoeken immers dagelijks particuliere en zakelijke klanten in Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Dieren. Sterker nog: wij helpen iedereen in Gelderland die last heeft van een verstopte wc. Nu bellen voor een afspraak? Een verstandiger keuze kunt u niet maken. Ons nummer staat op deze pagina!

Kosten wc ontstopping Ede

Voordat de rioolspecialist van Ontstoppingsdienst Ede aan het werk gaat, wilt u horen wat wc ontstopping kost. Geen probleem. Vooraf een prijsopgave ontvangen is mogelijk, als u ons belt voor een afspraak. Houd er wel rekening mee dat de prijs nog kan wijzigen als de vakman nader onderzoek verricht. De definitieve kosten? Die uiteindelijk aan de hand van de volgende vragen bepaald:

 • Hoe hardnekkig is de verstopping in uw wc? Hoe diep zit deze?
 • Is uitgebreide rioolinspectie zelfs nodig?
 • Welk gereedschap is nodig om de wc te ontstoppen?
 • Hoeveel werkuren neemt de oplossing in beslag?
 • Verkeert de wc-pot in goede staat? Zitten er barsten in waardoor het misschien kan breken tijdens een ingreep?

Onze rioolexpert kijkt eerst of hij de wc-verstopping zelfstandig kan oplossen. Is de oorzaak van de verstopping ernstiger, zoals een kapotte leiding? Dan zijn meer werkzaamheden nodig. Geen nood, want u krijgt altijd een uitgebreide uitleg vooraf. De vakman brengt ook de precieze kosten meteen in kaart. Vraag nu naar een prijsopgave en regel meteen uw afspraak. Ontstoppingsdienst Ede staat voor professioneel werk!

Verstopping wc voorkomen?

Woont of werkt u samen met kleine kinderen, ouderen of zieke mensen? Een verstopte wc is dan een extra belemmering. Dat lost u natuurlijk op met Ontstoppingsdienst Ede, maar hoe voorkomt u een volgende verstopping in de wc? Graag bieden wij u de volgende zeven tips aan én u mag ons altijd weer bellen als de wc tóch weer verstopt zit.

 1. Duw de wc-knop altijd goed in. De resten spoelen dan beter door.
 2. Schoon de afvoer van uw wc eens per maand met soda en heet water.
 3. Werk geen tampons of maandverband in uw wc. Deze zwellen snel op!
 4. Vochtige doekjes of luiers? Die horen ook niet in uw wc.
 5. Plaats een toiletrolhouder, zodat de wc-rol niet in de wc kan vallen.
 6. Zorg dat de toiletverfrisser niet in de wc kan vallen. Bevestig deze goed.
 7. Gebruik niet teveel toiletpapier en gebruikt bij voorkeur dun papier. 

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!