Riool ontstoppen Ede en omgeving

Is uw riool verstopt en woont u in Ede? Ontstoppingsdienst Ede maakt er werk van. U belt ons voor een afspraak en onze rioolexpert rijdt naar uw adres. Hoe hij te werk gaat en wat dit kost? Deze informatie komt u hier tegen. Direct bellen met onze specialist mag ook. Want wij begrijpen dat er achter sommige opdrachten veel spoed zit. 

Werkwijze riool ontstopping in Ede

 1. U belt rechtstreeks met de vakman van Ontstoppingsdienst Ede.
 2. Uw rioolspecialist is zo snel mogelijk ter plekke.
 3. De expert begint meteen met ontstopping van uw riool.
 4. Is het probleem ernstiger dan gedacht? Rioolinspectie is dan mogelijk.
 5. Uw riool wordt vakkundig ontstopt met milieuvriendelijke middelen.
 6. Na ontstopping van uw riolering krijgt u gepast advies van uw rioolexpert.

Rioolinspectie: wanneer heeft u dit nodig?

Onze rioolspecialist voor Ede voert niet zomaar een rioolinspectie uit. Hij stelt dit pas voor als hij vermoedt dat de verstopping in uw riool door iets vervelenders wordt veroorzaakt. Denk aan een gebroken of gescheurde leiding. Met een rioolcamera of rookgenerator gaat de expert op zoek naar de oorzaak. Houd er rekening mee dat na een dergelijk onderzoek meer werkzaamheden nodig zijn dan het simpelweg ontstoppen van uw riool. Vermoedt u zelf een ernstig probleem met uw riolering? Vraag dan meteen een rioolinspectie aan bij Ontstoppingsdienst Ede. 

Verstopt riool? Dit zijn mogelijke oorzaken

 1. U spoelt te veel resten in één keer door.
 2. U spoelt verkeerde resten door, zoals billendoekjes of maandverband.
 3. U giet olie- of vetresten in een afvoer. Een hardnekkige blokkade is het gevolg!
 4. Uw leidingen zijn oud, dan wel versleten. Ze zijn extra gevoelig voor breuken.
 5. Door werkzaamheden buiten is een leiding stuk gegaan.
 6. Door verkeerde montage liggen leidingen niet goed op afschot.

Waar belt u Ontstoppingsdienst Ede precies voor?

Uw riolering bestaat uit een netwerk van vele buizen. Die zijn afkomstig vanuit uw toiletruimte, badkamer of keuken. Ook uw delen van uw hemelwaterafvoer - zoals uw dakgoot of regenpijp - zijn verbonden met uw riolering. Waar de verstopping zich precies voordoet in uw riool: dat maakt niet uit. Ontstoppingsdienst Ede zorgt altijd voor een passende oplossing. Met veilige, professionele middelen. Uw toilet, wasbak, bad, douche of gootsteen werkt daarna weer als nooit tevoren. 

Ook in Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Dieren

U belt vanuit Wageningen, Barneveld, Veenendaal of Dieren voor een opdracht in riool ontstoppen. Komt Ontstoppingsdienst Ede dan ook langs? Uiteraard! Onze vakmannen nemen iedere opdracht uit de regio aan. Particulier of zakelijk. Het afsluiten van een onderhoudscontract is zelfs mogelijk. Kiest u voor dit contract, dan komen wij geregeld langs voor een controle en voor onderhoud.Een fijne dienst, zeker als u meerdere woningen of bedrijven in de regio bezit. 

Kosten riool ontstopping Ede

Wat kost professionele ontstopping van uw riool in Ede of in een omliggende gemeente? Dit kan per klant verschillen, want de ene verstopping is soms hardnekkiger dan de ander. Vooraf een prijsopgave ontvangen is mogelijk, als u belt voor een afspraak. Voor een definitieve prijs moet Ontstoppingsdienst Ede met eigen ogen zien wat er aan de hand zien. De prijs wordt dan nauwkeuriger bepaald en wel aan de hand van de volgende zaken:

 1. Hoeveel uur is de vakman bezig met rioolontstopping?
 2. Is rioolinspectie ook nodig? 
 3. Komen reparaties in het riool aan bod?
 4. Welke materialen zijn nodig voor een gedegen ontstopping?
 5. Is inzet van meer vakmannen nodig?

Onze riool vakman lost zoveel mogelijk op zonder hak- en breekwerk. Toch komt het wel eens voor dat ontstopping van de riolering niet genoeg is. Bijvoorbeeld als er een leiding kapot is en dat komt vaak voor bij oude panden met oude rioleringen. Wilt u meer informatie over de kosten? En meteen een afspraak maken. Bel Ontstoppingsdienst Ede nu en onze vakman helpt u verder naar een oplossing.

Verstopt riool voorkomen? 5 Tips!

U heeft wellicht geen idee hoe de rioolverstopping is ontstaan. Ontstoppingsdienst Ede lost dit probleem graag voor u op, maar u wilt vast ook weten hoe u een volgende verstopping in uw riolering kunt voorkomen. Meer aandacht voor onderhoud? U merkt snel het nut van de volgende vijf tips:

 1. Reinig uw afvoeren eens per maand met soda en heet water.
 2. Spoel nooit resten van vet en olie door.
 3. Plaats zeefjes op uw afvoeren.
 4. Gebruik geen chemicaliën voor de schoonmaak van uw sanitaire voorzieningen. 
 5. Spoel wasbak, gootsteen of douche goed na met heet water. Dit lost zeepresten op.

Riool ontstoppen Ede?

Wij staan 24/7 voor u klaar!