Riool verstopt Ede

Een riolering verstopping in Ede lossen wij graag voor u op!

Bel ons meteen als uw riool verstopt in Ede is. Waarom? Omdat dit uw grootste kans is op succes! Onze vakman lost iedere dag verstoppingen op in woningen en bedrijven in Ede, ook in het weekend en op feestdagen. Wilt u eerst meer weten over onze professionele service? Lees dan gerust verder en aarzel niet om dan contact op te nemen!

Riolering verstopt? Dit zijn de gevolgen.

Dankzij uw riolering kunnen afvalwater en resten netjes worden afgevoerd. Zo blijft uw leefomgeving schoon en u ruikt geen nare geuren in uw woning of bedrijfspand. Treedt er een verstopping op, dan kan uw woon- of werkcomfort wel verstoord worden.

1. Riool verstopt in de keuken
U gebruikt uw gootsteen om ingrediënten te kunnen wassen en om de vaat te doen. Veegt u de borden of pannen niet goed schoon, dan kunnen de resten gaandeweg uw gootsteen verstoppen.

2. Riolering verstopt in de badkamer
Teveel haren en onopgeloste zeepresten kunnen voor hardnekkige verstoppingen in uw wasbak, douche of bad zorgen. Zeep is bovendien erg plakkerig: het kan alleen maar meer resten aantrekken.

3. Riool verstopt bij het toilet
U trekt door, maar het water komt snel omhoog (samen met de resten, als u pech heeft). Trekt u nog een paar keer door, dan kan de pot overlopen en waterschade veroorzaken. Niet voor niets behoort een verstopte wc-pot tot één van de grootste huishoudelijke ergernissen.

4. Riool verstopt buitenshuis
In uw dakgoot en regenpijp kunnen veel bladeren terechtkomen, vooral bij onstuimig weer. Voeg daar meer overgewaaid afval aan toe en u krijgt met een nare verstopping te maken. Ruimt u het vuil niet op tijd op, dan kan de dakgoot gaan lekken. Het water komt dan op uw buitenmuren terecht, met waterschade en schimmel als mogelijke gevolgen.

Riool verstopt? Onze deskundige heeft een oplossing

Hoe kan een verstopping zonder schade verwijderd worden? Onze specialist weet hier alles van. De meeste verstoppingen lost hij vakkundig op met mechanisch gereedschap. Hierbij kunt u denken aan een verenmachine of aan een hogedrukreiniger. Soms komt er ook een gewone ontstoppingsveer aan te pas, bijvoorbeeld als er doekjes uit de riolering moeten worden gehaald.

Kosten verstopt riool berekenen

Wie chemische ontstoppers aanschaft, is al snel veel geld kwijt. Het is dan nog maar de vraag of deze werken. Onze tip? Bewaar uw geld voor de rioolvakman, want dan heeft u de zekerheid dat de verstopping wordt opgelost. Maar hoeveel rekent hij eigenlijk? Zonder meer details over uw probleem is dat niet te zeggen. Feitelijk zijn de volgende vragen van belang:

  • Hoe is uw riool verstopt geraakt?
  • Is de verstopping makkelijk bereikbaar?
  • Is er meer aan de hand, zoals een kapotte leiding?
  • Dient er een inspectie te worden uitgevoerd?
  • Komen er ook reparaties aan bod?
  • Met welk gereedschap kan het beste gewerkt worden?
  • Hoeveel arbeidsuren moeten worden gerekend?

Riolering verstopt in Ede? Hulp is onderweg!

Maar dan moet u ons natuurlijk wel even bellen. Onze vakman dagelijks adressen in Ede en omgeving en kan daarom snel bij u zijn. U kunt ons dag en nacht bellen en al zeker als er spoed bij uw opdracht zit. Wij zijn u graag van dienst!

Riool verstopt in Ede?

Wij staan 24/7 voor u klaar!